„Bármi is lesz, otthon találkozunk”

párkapcsolat

Az emberek azt gondolják, a párkapcsolat minden percben rózsaszín köd… De itt a nyers igazság.

A szerelmeddel élni nem olyan, amilyennek sokan hiszik. Nem kelsz korán reggel, hogy ágyba vidd a reggelit a párodnak. Nem kucorodtok össze az ágyon minden este, hogy egymásba gabalyodva édesen elaludjatok. Nincs minden nap tisztaság a szerelmi fészekben és nem készül frissen az étel minden vacsorára.

A szerelmeddel élni annyi, mint egyszerű dolgokon vitatkozni, például, hogy ki felejtette el levinni a szemetet… Elaludni, mint akit fejbe vertek, olyan durva napon vagytok túl… Anyagi dolgokon vitázni, bosszankodni, mert megint beléd könyökölt álmában vagy mert arra ébredtél, hogy horkol.

Ám mindezek ellenére minden egyes nap várod a találkozást ezzel az emberrel, és alig várod, hogy vége legyen a napnak és hazaérj ehhez az emberhez, akiről tudod, hogy szeret téged és aggódik érted.

Nevetsz, amikor marhaságot csinál, együtt készíted vele a vacsorát, miközben megvitatjátok az idióta főnök újabb húzásait, felírjátok, mit kell hozni a boltból és közösen töltitek ki a lottószelvényt.

Együtt élitek meg az érzelmi viharokat és van valaki, aki szeretettel melléd ül, átölel és elmondja, hogy minden rendbe jön, minden jól fog sikerülni… te pedig elhiszed neki.

A párkapcsolat az, amikor szereted ezt az embert, pedig néha az őrület határára kerget és teljesen kifordít önmagadból. Párkapcsolat az is, amikor apró-cseprő dolgokon veszekedtek, sokszor minden áldott nap ugyanazon… de ettől még szereted, olyan szerelemmel, amit sokan életük végéig csak keresnek, de sosem akadnak rá. Olyan szerelemmel, amit sokan talán megpróbáltak kiölni belőled, de az ellenállt minden észérvnek és álhírnek és homályos célzásnak, és még mindig tart.

Nem tökéletes és rémesen nehéz minden áldott nap egyensúlyban tartani, de attól még csodálatos és a legjobb, amit megtapasztalhatsz, mert ha könnyű lenne, és milyen kár, hogy így van, szóval, ha könnyű lenne, akkor nem érné meg a fáradozást.

Ezért gondolod így minden nap: bármi is lesz, otthon találkozunk!

Ez a párkapcsolat.

Bármi is történjék, szeretitek egymást, még ha néha egymás idegeire is mentek, szeretitek és elfogadjátok egymást úgy, ahogy vagytok. Sose érjen véget ez a szerelem!

 

Ha tetszett, oszd meg te is! Köszönöm szépen!

 

Instagram oldalamon motiváló idézeteket találsz. Kövess te is!

Facebook oldalamon érdekes történeteket, frappáns és vicces idézeteket osztok meg veled. Várlak szeretettel a követőim között!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*