Teszt: hány éves vagy lélekben?

Személyiségteszt: háby éves vagy lélekben? Teszt

A fizikai és a lelki életkor sokaknál különbözik. Talán te is úgy érzed, hogy érettebb gondolkodású vagy az ismerőseidnél? Esetleg épp fordítva: te vagy az örök gyerek a társaságban? Ez a játékos teszt megmutatja, hány éves vagy lélekben!

A szabály: minden kép mellett egy számot találsz. Add össze azoknak a képeknek a számát, amiket választasz. A végén lévő értékelésnél megnézheted a végeredmény alapján, mennyi a lelki életkorod.

#1. Válaszd ki azt a színpalettát, amelyik a legjobban tetszik!

#2. Melyik ételt ennéd meg most szívesen?

#3. Mi az álmod?

#4. Milyen filmeket szeretsz?

#5. Ha felajánlanák, hogy tanulj valamit újat, mit választanál?

#6. Az alábbiak közül melyik helyzet a legkellemetlenebb számodra?

#7. Hogyan ünnepled a születésnapodat?

#8. Gondolj a jövődre. Melyik a legerősebb érzés benned?

#9. Melyik lenne a tökéletes hely a nyaralásodhoz?

#10. Mit látsz a képen?

1. Batmant.
2. Szégyellem kimondani.
3. Mást.
4. Ennek a foltnak van formája is?

Számold össze a válaszaid pontszámait!

Értékelés

10-19 pont: 9 éves vagy lélekben, egy nagy gyerek. Társasági ember vagy, számodra minden szórakoztató és sok az energiád. Érzelmi alapon közelítesz meg mindent, ami az életedben történik és olyan emberekre van szükséged, akikkel mindent nyíltan megoszthatsz.

20-29 pont: 15-19 éves kamasz lelked van, amely állandóan új izgalmakat és élményeket igényel; amely lázadni akar, meg akarja hódítani a világot és felfedezni az újat önmagában éppúgy, mint másokban. Még nem találtad meg a helyedet a világban.

30-33 pont: 20-29 éves a lelked. Ez egy szép életkor: a személyiséged már kialakult és tudod, mi az, ami neked való, de még elég sokszor emlékezteted magadat arra, milyen jó is pihenni és szórakozni.

34-37 pont: 29-55 éves a lelked. Tudatod középkorú szintre ért. Már tudod, hogy minden egyes tett következményekkel jár és nem hagyod, hogy az érzelmeid uralkodjanak az eszed fölött. Ez a tökéletes életkor az intellektuális dolgokhoz és a 100%-os önmegvalósításhoz.

37-40 pont: 55 évesnél idősebb a lelked. A stabilitás időszakába léptél, ahol már senkinek semmit nem kell bizonyítanod és tudod, hogyan éld meg a pillanatot. Nem veszel fel álarcot csak azért, hogy mások jobban kedveljenek, mindig önmagadat adod. Az élethez filozofikusan állsz, ez pedig megvéd a szükségtelen vagy a túl bonyolult gondolatoktól.

Illusztráció: genial.guru

Neked igazat mond a teszt eredménye? Oszd meg a barátaiddal is!

Ez is tetszeni fog: Nyolc képes fejtörő

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*