Tíz jel, hogy megtaláltad életed szerelmét

Életed szerelme

Honnan tudhatod, hogy ő az, akiről gyerekkorodban álmodoztál? Biztos, hogy a jelenlegi pároddal le tudnád élni az életedet? Ez a tíz jel egyértelműen arra utal, hogy nagy kincsre leltél.

10 jel, hogy megtaláltad életed szerelmét

Nr. 1. Jobban bízol benne, mint bárki másban a világon

Amikor megtalálod életed szerelmét, vakon bízol benne. A bizalom kötelékén sokat kell dolgozni és egyáltalán nem biztos, hogy bárkivel kialakulna. Ha 100%-ban megbízol a párodban, az azt jelenti, hogy a szíved mélyén biztonságban tudod magad mellette.

Nr. 2. Sokat nevetsz mellette

A nevetés a legjobb orvosság, tartja a mondás. Mindez hatványozottan igaz, ha a szeretett személy képes megnevettetni, ha vele éled át az öröm önfeledt perceit. Ha a párod humorérzéke ugyanolyan, mint a tiéd, biztos, hogy jól választottál.

Nr. 3. Nem vagy (túl) féltékeny

Talán van egy kis féltékenység, de csak az illem kedvéért. Ez a pont szorosan kapcsolódik az elsőhöz: a bizalom kérdéséhez. Ha bízol a párodban, komoly féltékenységnek nincs helye.

Nr. 4. Ő tisztel téged és te tiszteled őt

Szereted őt úgy, ahogy van, minden tökéletlenségével együtt. Ő pedig ugyanígy viszontszeret. Van ennél jobb? Nem valószínű! Az igaz szerelem nem a másik megváltoztatására törekszik, hanem az elfogadásra. Életed szerelmének nem esik nehezére, hogy elfogadja a hibáidat.

Nr. 5. Együtt képzelitek el a jövőt

Együtt álmodoztok a jövőről, közös terveket szövögettek, hosszútávon gondolkodtok? Ha ez igaz rátok, nyerő páros vagytok!

Nr. 6. Minden pillanatban szépnek lát téged

Életed szerelme az ébredéstől a lefekvésig, a legboldogabb és a legszomorúbb napokon ugyanolyan szépnek lát téged kívül és belül. Megszűnik a nyomás, hogy csak tökéletes ruhában, sminkben és frizurában jelenhetsz meg előtte, mert az ő szerelme nem (csak) a külcsínt veszi észre rajtad. Az pedig, hogy valaki feltétel nélkül szeret téged, egyfajta belső támaszt, belülről sugárzó ragyogást ad neked, amitől mások szemében is kivirulsz.

Nr. 7. A közös csendben is jól érzitek magatokat

Nem mindig fontos hanggal megtölteni a csendeket. Életed szerelmével a közös csendekben is jól megvagytok. A kényelmetlen, feszengő csend, amikor úgy érzed, mindenképp mondanod kell valamit, mert kínosan érzed magad a hallgatásban, vele értelmét veszti.

Nr. 8. Nem félsz a vitáktól

Amikor valaki mellett megérted és megéled, hogy a vita lehet hasznos is, hogy nincs más szerepe, mint az egyezségre jutás, az a valaki életed szerelme lehet. Fantasztikus megtapasztalni, hogy van, aki nem csak azért kérdez, hogy a saját igazát hangoztassa, hanem azért, mert őszintén kíváncsi a véleményedre.

Nr. 9. Meg akarod oldani a különbözőségből adódó kihívásokat

Ha vele nem csak vitatkozni akarsz, hanem meg is oldani a nehéz helyzeteket, ha még úgy is szereted, hogy vannak véleménykülönbségek, akkor ő életed szerelme.

Nr. 10. A legjobbat hozza ki belőled

Mióta ő megérkezett az életedbe, minden szép. Sokat tanulsz tőle és együtt hegyeket vagytok képesek megmozgatni. Jó hatással vagytok egymásra. Ha ez igaz rátok, a legjobb dolog történt veled: megtaláltad életed szerelmét.

Oszd meg a barátaiddal, ha tetszett a cikk! Köszönöm!

Még több motiváló idézet az Instagram oldalon, kövess! 

Facebook oldalamon érdekes történeteket, tanmeséket osztok meg veled. Várlak szeretettel a követőim között!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*