Minek köszönheti szépségét ez a 73 éves bombanő?

Carolyn Hartz hetven fölött is bombanő a cukormentes táplálkozásnak köszönhetően

Igen, Carolyn Hartz valóban bombanő. Szóval, ha kicsit odafigyelünk magunkra, így is nézhetünk ki hetven fölött? 

Diéták ide vagy oda, úgy tűnik, ez a nő megtalálta a helyes utat ahhoz, hogy élete végéig megőrizze karcsú alakját. A négyszeres ausztrál nagymama (!), Carolyn Hartz, 2021. júliusban tölti be hetvennegyedik évét. Igen, het-ven-ne-gye-dik!

Mi a titka?

A hölgy meg van róla győződve: a tökéletes test megőrzése nagyon egyszerű. Mindenekelőtt ügyelned kell arra, mit eszel, a másik titok pedig csak annyi, hogy maradj aktív. Ő maga sosem használja a korát arra, hogy kifogásokat keressen. Nemrég kezdett el teniszezni például.

Carolyn Hartz sikertörténete nem indult túl fényesen: harminc évvel ezelőtt cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. Ahelyett, hogy inzulinra vagy bármi egyéb gyógyszerre szoktatta volna a szervezetét, ő úgy döntött, hogy gyökeresen megváltoztatja a táplálkozását. Azóta nem eszik cukrot, mármint a klasszikus kristálycukorra gondolok itt elsősorban. 

A változás óriási áldozatokkal járt nála, hiszen azelőtt sajttortával kezdte a délelőttöt, délután kekszet nasizott és imádta a süteményeket is. Az egészsége viszont fontosabb volt. 

Megérte? Megérte!

A szenvedésnek meglett az eredménye: Carolyn kigyógyult a cukorbetegségből. Kedvenc ételei azonban gyakran hiányoztak neki. Szép lassan aztán rájött, nem kell őket nélkülöznie. Vállalkozó lett és édesítőszert kezdett árulni, majd kiadott pár szakácskönyvet, amelyek megtanítják a háziasszonyokat a cukor- és gluténmentes finomságok elkészítésére.

Az élete persze nem csak a diétáról szól. Napi nyolc órát alszik, sokat sétál, szereti az idejét az unokáival tölteni, meditál és tornázik. Azt sem tagadja, hogy némi plasztikai műtéttel azért rásegített az arcán lévő ráncok visszaszorítására.

Carolyn Hartz tanácsai az élethez

Carolyn a következőket emeli ki a hosszú évtizedek tapasztalatából: „Az élet nem tökéletes. A dolgok nem mindig úgy mennek, ahogy te szeretnéd. De ez jól van így! Ha elkötelezted magad egy cél mellett, vagy még emlékszel egy bukásodra, cselekedj! Kezdd újra az elejétől, ha szükséges. Hiszem, hogy ha egy ajtó bezáródik, egy másik kinyílik. Nem állítom, hogy én mindig jól vagyok. Nálam is vannak nehezebb szakaszok, de a titok, hogy a pohár mindig félig tele van. Kelj fel és cselekedj!”

Forrás: https://genial.guru/inspiracion-mujer/

Oszd meg te is, hogy sokan erőt meríthessenek Carolyn példájából!

Ezt olvastad már? A vízivás megdöbbentő következményei

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*