Ezt árulja el a kedvenc macskád a személyiségedről

Mit árul el kedvenc macskád a személyiségedről?

Melyik a kedvenc macskád az alábbi kilenc fajta közül? Válassz egyet, majd olvasd el a gazdijellemzést! Jellemző rád vagy sem?

Vajon véletlen, hogy épp az a fajta a kedvenc macskád, amelyiket választottad magadnak? Vagy van köztetek egy titkos kötelék, amelyről talán te sem tudtál? Játékos tesztünkben megismerheted az egyes cicafajták főbb jellemvonásait és akár még párhuzamokat is vélhetsz felfedezni magad és a macsekod között.

#1. Sziámi macska

Ilyen a macsek természete: társasági. Amikor egyedül vannak, a sziámi cicák unatkoznak. Gazdájuk állandó figyelmét igénylik. Zajosak és kedvesek.

Ilyen vagy, ha őt választottad: imádod a szabadságot. Ha a sziámi macska a kedvenced, nem szeretsz függni senkitől és semmitől. Jól érzed magad társaságban, de egyedül is. Intelligens vagy, kifinomult az ízlésed és sok mindent tudsz a világról. Hajlamos vagy viszont a neheztelésre, bár néha feláldozod az elveidet is a béke érdekében.

#2. Brit macska

Ilyen a macsek természete: kiegyensúlyozott. Mérsékelten aktív, nyugodt cica, jól viselkedik és ragaszkodó. Barátságos a gyerekekkel és más kisállatokkal.

Ilyen vagy, ha őt választottad: nyugodt. Akárcsak kis kedvenced, te magad is kiegyensúlyozott személyiség vagy. Megvannak a magad szabályai a környezetedben élők kezelésére: nem hagyod, hogy bárki is túl közel merészkedjen, de megpróbálod a lehető legjobban előnyödre fordítani a kapcsolatokat. Jó előadó vagy, nagy érzékenységgel közelítesz a témákhoz, bizalmas barát vagy. Gyakorlatilag bármiről tudsz beszélgetni.

#3. Szfinx macska

Ilyen a macsek természete: hűséges. Egyenesen a gazda szemébe néz, imádja a fizikai érintkezést és mindig kiharcolja, hogy valaki az ölébe vegye, mert szereti érezni a teste melegét.

Ilyen vagy, ha őt választottad: különleges. A szfinx macska rajongói excentrikusak, okosak és jó ízlésűek. Szereted tapasztalás útján megismerni a világot. Békés természetű vagy, mindenféle agresszió távol áll tőled. 

#4. Abesszín macska

Ilyen a macsek természete: kíváncsi. Szeret futkározni és játszani, félelem nélkül fedezi fel a házat. Ugyanúgy jól érzi magát nagy családban, mint egyedülálló gazdival.

Ilyen vagy, ha őt választottad: extravagáns. Nem szeretsz úszni az árral. Mindent a magad módján szeretsz csinálni. Jóságos és harmonikus személyiség vagy, aki nem haragtartó, minden körülményhez alkalmazkodik és szinte bárkivel jól kijön. Határozottan döntesz.

#5. Perzsa macska

Ilyen a macsek természete: nyugodt. Szereti nyugodtan felfedezni a világot. Erős a kötelék közte és gazdája között. Nem szokott csintalankodni.

Ilyen vagy, ha őt választottad: flegmatikus. A perzsa cicákat kedvelők nem szeretnek egyedül lenni, így neked is szükséged van valakire, aki szeretetet, szerelmet, melegséget ad. Készen állsz egy ilyen kapcsolatra, de olyan félénk vagy, hogy csak olyanok előtt vagy képes megnyílni, akik felé teljes bizalmat érzel. Házias vagy, szeretsz kényelmes otthont varázsolni a lakhelyedből. Nem vagy haragtartó.

#6. Skót lógófülű macska

Ilyen a macsek természete: szerény. Jóságos, érzékeny és engedelmes cicák. Nagyon jól alkalmazkodnak az emberekhez és más állatokhoz egyaránt.

Ilyen vagy, ha őt választottad: művészlélek. Ha ezt a cicát választottad, kreatív, különleges és figyelemfelkeltő vagy.

#7. Orosz kék macska

Ilyen a macsek természete: optimista. Barátságos, nyugodt, nem követelőző. Személyisége hasonlít a brit macskáéhoz.

Ilyen vagy, ha őt választottad: vállalkozó szellemű. Ennek a macskának a szerelmesei indig jó lóra tesznek, mindig bejön a bizniszük, mindig van pénzük. Nyugodt vagy és hideg fejjel gondolkodsz, ítélkezés nélkül tudod értékelni a helyzetet és bármilyen problémát megoldasz. Csak akkor létesítesz új kapcsolatot, ha bármilyen haszon származik belőle, akár anyagi, akár érzelmi értelemben.

#8. Egzotikus rövidszőrű macska

Ilyen a macsek természete: barátságos. Megengedi a gyerekeknek, hogy játsszanak vele, jól tanítható, nagyon tiszta.

Ilyen vagy, ha őt választottad: ellenálló a stressznek. Az egzotikus cicák rajongói olyanok, mint egy nagy gyerek: barátságosak, kedvesek, nyitottak, aktívak. Mindig sok emberrel veszed körül magad és követed a legfrissebb trendeseményeket. Bármilyen bonyolult helyzeten könnyedén emelkedsz felül. Senkihez és semmihez nem ragaszkodsz túlzottan, probléma nélkül tudsz munkahelyet, lakhelyet, élethelyzetet váltani. Ami viszont fix: egy életre szerelmes leszel.

#9. Kevert fajtájú macska

Ilyen a macsek természete: megjósolhatatlan. Túl sok, egymástól különböző fajta jegyeit hordozza.

Ilyen vagy, ha őt választottad: vegyes. Egyszerre több típus is lakozhat benned: hűséges is vagy, de a szabadságot is imádod. Precíz és rendszerető is vagy, aki ugyanakkor minden teendőjét notóriusan halogatja. Mindenféle helyzetben kényelmesen érzed magad. Erős személyiséged épp annyira inspirálhatja, mint amennyire elnyomhatja párodat.

Neked bejött a jellemzés? Na persze, nem kell túl komolyan venni, a lényeg, hogy szórakoztál egy jót és sok-sok cukker macsekot láthattál. 🙂

Érdekes, motiváló és vicces bejegyzéseket találsz Facebook oldalamon. Kövess te is!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*