Top 12 leghíresebb Meryl Streep idézet 

Meryl Streep legjobb idézetei egy helyen
forrás: wallpapercave.com

Bár már idősebb generáció, Meryl Streep még mindig korunk egyik legtehetségesebb színésznője, akit mindannyian szeretünk.

  1. „Bizonyos dolgokhoz már nincs türelmem, de nem azért, mert arrogáns lettem, hanem egyszerűen azért, mert elértem egy olyan pontra az életemben, amikor nem akarok több időt pazarolni arra, ami nem tetszik vagy fáj. Nincs türelmem a cinizmushoz, a túlzott kritikához és a bármilyen jellegű követelésekhez.”
  1. “Az emberi lények nagy ajándéka, hogy rendelkezünk az empátia erejével.”
  1. A boldogság és a siker képlete az, hogy egyszerűen csak legyél valójában önmagad, 
  1. Integráld azt, amiben hiszel az életed minden egyes területén. Vidd a szívedet a munkába, és kérd a legtöbbet és a legjobbat mindenki mástól is.
  1. Az igazi szabadság annak megértése, hogy van választásunk, hogy kinek és minek engedjük meg, hogy hatalmat gyakoroljon felettünk.
  1. Bátrabbnak kell lenned a döntéseidben, és elég bátornak kell lenned ahhoz, hogy a szívedre hallgass, ne csak az eszedre.
  1. A színészet nem arról szól, hogy valaki másnak kell lenni. Hanem arról, hogy megtaláljuk a hasonlóságot abban, ami látszólag más, aztán megtaláljuk benne önmagunkat.
  1. Hagyom, hogy az életem cselekedetei képviseljék azt, ami emberként vagyok. Ezzel akarok küzdeni, nem a szavakkal.
  1. Azt hiszem, a nők számára a legjobb példaképek azok az emberek, akik gyümölcsözően és magabiztosan önmaguk, akik fényt visznek a világba.
  1. „Szerintem találd meg a saját utadat… Végül is azt, amit helyesnek érzel. Nem az, amit az anyád mondott neked. Nem az, amit egy színésznő mondott neked. Nem az, amit bárki más mondott neked, hanem a csendes, kicsi hang.”
  1. Abban a percben, amikor elkezdesz azzal törődni, hogy mások mit gondolnak, abban a percben megszűnsz önmagad lenni.
  1. Kíváncsi vagyok a többi emberre. Ez a színészetem lényege. Érdekel, milyen lenne a helyedben lenni.

forrás: https://graciousquotes.com/meryl-streep/#Top_12_Most_Famous_Meryl_Streep_Quotes_BEST

És még nincs vége az inspiráló nők gondolatainak: