Mi az az angyalszám?

Az angyalszám útmutatást jelenthet a mindennapokban

Manapság sűrűn halljuk az angyalszám kifejezést, de tudjuk-e pontosat mit is jelent és melyek ezek a számok?

Gyakran nézel az órára, csak azért, mert 2:22-t vagy 1:11-et üt? Láttál már olyan blokkot, amelyen 2222 vagy 8888 forintnak megfelelő összeg szerepel?

Lehet, hogy ezeket az eseteket véletlen egybeeséseknek gondolod, sok ember számára azonban ezek angyali számok. Egy sorozatot képviselnek, és egy bizonyos irányt jeleznek, vagy megerősítést nyújtanak.

Ha már kerestél forrásokat az angyalszámok megismeréséhez, de nem találtál útmutatót, ez a cikk segíteni fog neked. 

Mi az az angyalszám?

A numerológiában, ha három vagy négy szám ismétlődően jelenik meg egy sorozatban, annak jelentősége van. Gyakran a legvéletlenebb helyeken fordulnak elő, például egy számlán vagy egy rendszámtáblán, és spirituális üzenetet jeleznek. A szakértők szerint az angyalszám célja, hogy a helyes út felé vezessen. Szerintük ezeket a számokat a spirituális vezetők eszközként használják, hogy segítsenek dönteni.

Az angyalszámok története

Az angyalszámok fogalma meglehetősen régi. Ezeket a mágikus számokat a görög filozófus, Püthagorasz nevezte ki. Ő volt az első ember, aki felismerte ezeknek a jelenségeknek az egyedi frekvenciáit és azt a képességüket, hogy összekapcsolják az embereket a világ többi részével. Egyes szakértők úgy vélik, hogy az angyali lények az angyali számokat egy rendszer részeként használják az emberekkel való kapcsolatteremtésre.

Mit jelentenek a különböző angyalszámok?

Az egyik legkülönlegesebb tulajdonságuk, hogy jelentésük és jelentőségük is mindenki számára eltérő lehet. Itt van azonban néhány sorszám általános értelmezése. 

000 vagy 0000

A 0-t gyakran az újrakezdéssel hozzák összefüggésbe. Tehát, ha ezt a számot látod egy sorozatban, az egy új kezdetet jelenthet. Ha egy 0-s mintával találkozol, tekintsd úgy, hogy a teremtés és a vágyaid  megvalósításának fázisában vagy. Ezért ne félj merész lépéseket tenni.

111 vagy 1111

Ez a megnyilvánulás erejét jelképezi. Ezért imádkozz vagy kívánj valamit, valahányszor egy ilyen angyalszámot látsz. Soha nem tudhatod; lehet, hogy valóra válik.

222 vagy 2222

A kettő a bizalmat és az egyensúlyt jelképezi.

Ha kettőt látsz egy sorozatban, az a spirituális birodalom segítségének jele lehet, amely segíthet céljaid elérésében.

333 vagy 3333

Megjelent előtted nemrég egy angyalszám, amelyben a 3-as szerepel?

Akkor  tudd, hogy itt az ideje, hogy művészi képességeidet fitogtasd bármilyen projektben, amivel éppen elfoglalt vagy. A 3-as angyalszám egy lehetőség arra, hogy megragadd és ragyogtasd a művészi kifejezésmódodat.

Sokan hisznek az angyalszámokban, mert erőt ad nekik

444 vagy 4444

Ez az angyalszám a stabilitást jelképezi. Ha ilyet látsz, ne habozz, hogy elfogadd az útmutatást, és segíts egy hosszú távú terv, cél létrehozásában.

555 vagy 5555

Ha az utóbbi időben úgy érezted, hogy megrekedtél a munkádban vagy az életedben, egy ötös angyalszám utalhat egy úttörő változásra az életedben. Megerősíti a helyes utadat is, és arra ösztönöz, hogy haladj előre.

666 vagy 6666

A hatost gyakran a gonosszal hozzák összefüggésbe. Egyesek azonban úgy vélik, hogy a támogatással és az empátiával is szoros kapcsolatban áll. Angyalszáma emlékeztethet arra, hogy légy gyengéd és kedves önmagadhoz.

777 vagy 7777

Ez a két angyalszám a pénzügyek szempontjából jó sorsot jelez. Fényes, pénzkereseti lehetőségekkel teli jövőt jósol.

A hit erő, mi döntjük el, mire használjuk

888 vagy 8888

A nyolcas sorszámú angyalszám a szellemi erőkkel való kapcsolatodat jelképezheti. Ha hiszel a halál utáni életben, a 888 vagy 8888 azt jelentheti, hogy támogatást és útmutatást kapsz az evilágot elhagyott szeretteidtől.

999 vagy 9999

A kilences a numerológiában a végső szám. A kilencet tartalmazó sorozat egy utazás befejezésére utalhat. Ha egy angyalszámot látsz kilenccel, tekintsd ezt lehetőségnek arra, hogy új vállalkozásokba kezdj, vagy új területekre lépj be.

forrás: https://www.successconsciousness.com/blog/tips-for-life/what-is-an-angel-number/

Ha az angyalszámoknál kézzel foghatóbb megerősítésre van szükséged: